J.O.V. Geuzenwijk

Jeugd- en Ontspanningsvereniging Geuzenwijk
Weetjes???

 • Hoelang Bestaat Geuzenwijk?
  Geuzenwijk bestaat sinds ???
 • Hoeveel onderdelen zijn er bij de Jeugd vereniging? Er zijn ?? verschillende onderdelen zoals:
 • - Biljarten

  - KlaverJassen

  - KnutselClub

  - RommelMarkt

  - Majorette / Trwirling

 • en nog veel meer, kijk maar snel op de site

 • Wat voor weetje zal ik hier schrijven?

Nieuws Pagina

* GymFit 50 plus

Fit en vitaal blijven voor dames boven de 50 jaar? Kom naar de Gymfit! Bewegen op muziek, in een ongedwongen sfeer en met aandacht voor het opbouwen van conditie en kracht. Bewegen helpt bovendien lichamelijke ongemakken te verminderen of verhelpen. Ook als je op latere leeftijd pas begint met bewegen, dan heeft dit een positief effect op botten, spieren en conditie. Wil je weten of Gymfit iets voor je is? Kom gerust eens kijken. De lessen zijn op dinsdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur en op woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Het contributiebedrag is € 37,= per drie maanden. Meer weten neem dan contact op met Ria Cloo (030) 261 21 12.


* Linedance met de Big Wheel Dancers

Op zoek naar een nieuwe uitdaging. Laat je dan verrassen hoe gevarieerd linedance is! Kom bij ons kijken of dans lekker mee (gratis introductie les). Wij dansen in Het Geuzenkwartier op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur. De kosten zijn 12 euro per maand per persoon. Meer weten, neem dan contact op met Manuela Kuijer (06) 41 76 33 03 of Laura Rosendaal (06) 38 53 68 74. 

Bezoek ons ook op Facebook: Bigwheel Lindancers 


 Oud papier actie

Leden, donateurs, bezoekers aan het clubgebouw en buurtbewoners kunnen van de mogelijkheid gebruik maken om oud papier bij de vereniging in te leveren. Tijdens de openingstijden van Het Geuzenkwartier is er gelegenheid om het oud papier in te leveren. Het papier dient de in de hal van het gebouw in de hiervoor bestemde rolcontainer te worden geplaatst. Wij verzoeken om geen oud papier tussentijds en onbeheerd voor de ingang van Het Geuzenkwartier te plaatsen. Dit voorkomt brandgevaar en overlast voor de omwonenden. 


* Dansen voor 50 plussers bij dansclub De Ark

Belangstellenden van 50 jaar en ouder, die in een gezellige sfeer wekelijks een dansje willen maken zijn op dinsdagavond van 20.00 tot 23.00 uur van harte welkom in Het Geuzenkwartier. Meer willen weten over dansclub " De Ark" neem dan contact op met Ria van de Horst (030) 271 78 27 of (06) 55 58 47 54 


 

Geen evenementen
daft sex